martes, 11 de diciembre de 2018

Receta bilingüe de Malta (Europa)

RECETAS BILINGÜES

BIGILLA

INGREDIENTES:

- 1/2 kilo de habas 
- 1/2 taza de aceite de oliva                                                                      
- 1 limón
- 1 chile rojo picante
- 8 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil
- 1 cucharada sopera de orégano y menta mezclados (picado fino)
- Sal

PREPARACIÓN:

1º Dejar las habas en agua durante 24 horas, pero si quieres puedes usar unas habas de bote
2º Cuando estén listas meterlas en agua con agua 2 horas
3º Cuando estén tiernas las batimos y le vamos añadiendo el resto de ingredientes: los ajos, el orégano y el perejil, hasta que quede un pate liso, sin grumos
4º Por último le iremos añadiendo el pique, a gusto del comensal

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IMQARET

INGREDIENTS:

- 1/2 kg of  pastry flour
- 110 gr of margarine
- 50 gr of sugar
- Anise
- Orange blossom water
- Fig or vanilla ice-cream to accompany
- 1 kg of boneless dates
- 25 gr of clove poder
- 2 lemons
- 2 oranges
- 50 gr of sugar glace

PREPARATION:

1º Let's take a bowl and mix well margarine cut into small cubes with flour
2º Then we add the sugar and keep the mixing
3º Wet the dough with a drizzle of anise and orange blossom water
4º We cut the dates and soak them in water for half an hour
5º Then we cook them for 5 minutes and remove the remaining water
6º Add then the remaining ingredients and mix well until you get another homogeneus mass, with this Doug we Will make a curl and roll up the flour dough with a width of 10 cm
7º We will wet the edges of the dough and add the mass of of dates in the center of the flour dough
8º Finally we will cut the dough in the forms of diamonds and fry it with plenty of oil
 
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